Осуђен још један нападач на паркинг контролора

26.10.2010.

Пресудом Првог основног суда у Београду, нападач на паркинг контролора П.Љ. осуђен је на три месеца, условно на годину дана, због кривичног дела напада на службено лице у обављању службене дужности.

Окривљени је 23. априла 2009. године физички напао контролора ЈКП „Паркинг сервис“ И.Ј., који му је издао доплатну карту, и том приликом му нанео лакше телесне повреде.

Менаџмент и запослени у ЈКП „Паркинг сервис“ поздрављају решеност правосудних органа да одговарајуће санкционишу силеџијско понашање појединих лица и тако омогуће запосленима градских комуналних служби да неометано обављању своје послове.

Ова, пета по реду пресуда, донета у случајевима напада на паркинг контролоре, оправдава очекивања да се рутински послови комуналних служби могу обављати без угрожавања физичке безбедности и личног достојанства запослених.

ЈКП „Паркинг сервис“ апелује на кориснике услуга да се за решавање евентуалних неспоразума, као и изношење сугестија и примедби, обрате Инфо медија центру путем телефона 303-5-400 или пишу на адресу info@parking-servis.co.rs