Otvoreno parkiralište „Ljermontova"

05.08.2024.

Javno komunalno preduzeće „Parking servis“ pustilo je u rad parkiralište „Ljermontova“ kapaciteta 68 parking mesta. Parkiralište se nalazi ispred zgrade Ministarstva unutrašnjih poslova u Ljermontovoj ulici.

„Parking servis“ je, na površini od 1.777 kvadratnih metara, izgradio parkiralište „Ljermontova“.   Objekat je tipa fast park parkinga, montažno-demontažni i ima dva nivoa. Na donjem nivou korisnicima je na raspolaganju 29 mesta, dok je na gornjem nivou 38 parking mesta. Za vozila osoba sa invaliditetom na donjem nivou je obeleženo jedno parking mesto.

Novi parking objekat ima po jedan ulaz, odnosno izlaz u Ljermontovu ulicu.

Cena prvog započetog sata parkiranja na parkiralištu „Ljermontova“ je 50 dinara, a svakog sledećeg 100 dinara. Parking je prvenstveno namenjen onima koji dolaze u Ministarstvo unutrašnjih poslova, pa zbog toga ne postoji mogućnost mesečne pretplate, već se parkiranje plaća samo po započetom satu.

Vozačima je omogućeno plaćanje parkiranja na 2 naplatne stanice, pripejd karticom ili putem mobilne aplikacije „Parking servis“, kao i na blagajni, koja će radnim danima raditi od 8 do 16 časova.