Плакета за ЈКП „Паркинг сервис"

24.05.2011.

Плакета за ЈКП "Паркинг сервис"

У београдском Центру „Сава'' синоћ су уручене традиционалне годишње награде Привредне коморе Београд „Београдски победник'' за 2010. годину.

Награде се уручују најуспешнијим привредним друштвима, предузетницима и појединцима за изузетне резултате у привређивању, развоју и доприносу успешности београдске привреде.

Међу добитницима ласкавог признања ове године нашло се и ЈКП „Паркинг сервис'', којем је припала Плакета за допринос и унапређивање пословања делатности.

Генерални директор „Паркинг сервис''-а Бобан Ковачевић захвалио се на указаном поверењу и нагласио да ово признање представља успех тима који ради у предузећу, и да признање, такође, припада и целом тиму комуналаца Београда, који свакодневно заједнички раде на одржавању и побољшању комуналног реда у главном граду. Све награде, па и ова, представљају велику част, али и обавезу, тако да ће се ЈКП „Паркинг сервис'' потрудити да и у наредном периоду оправда њено значење.

Годишње награде „Београдски победник'' за 2010. годину добили су компанија „Тетрапак'', „Комерцијална банка Београд'', „Кока-кола Србија'', „МБ Гас Оил'', ЈП ПТТ саобраћаја „Србија, „Пословни објекти'' и „Коперникус''. Награду „Пословна жена године" добила је генерална директорка компаније „Рингиер Аxел Спрингер'' Јелена Дракулић-Петровић, а награду „Пословни човек године'' генерални директор „Телекома Србије" Бранко Радујко.

Плакете су осим ЈКП „Паркинг сервис'', припале и Петру Стојановићу, генералном директору предузећа „Дунав'' из Гроцке, као и уреднику и водитељу емисије „Сат'' Мирку Алвировић.

Посебна награда - метар висока торта у облику Победника Београда, припала је апсолутном победнику, тенисеру Новаку Ђоковићу, коју је у име свог сина примила Дијана Ђоковић.