Почела девета сезона акције „Паркирај и бициклирај“

26.06.2020.

ЈКП „Паркинг сервис“ је отпочело девету сезону акције „Паркирај и бициклирај“ у пуном капацитету. Ово предузеће нуди бицикале за децу и одрасле на бесплатно коришћење корисницима, који паркирају своје аутомобиле на паркиралиштима „Ада Циганлија“, „Милан Гале Мушкатировић“ и „Сава Центар“, као и у гаражи „Обилићев венац“. Новина ове сезоне је да су бицикли за одрасле постављени у гаражама „Зелени венац“ и „Масарикова“.

У деветој сезони акције „Паркирај и бициклирај“, по једном паркираном аутомобилу се, на паркиралиштима „Ада Циганлија“, „Милан Гале Мушкатировић“ и у гаражи „Обилићев венац“, осим два бицикла за одрасле, могу користити и два дечја бицикла.

Подсећамо све заинтересоване суграђане да, када буду користили бицикле, поштују мере предострожности и држе растојање, перу и дезинфикују руке и носе заштитне маске, док ће радници Предузећа дезинфиковати ручице на бициклама. На објектима, на којима су бицикли на располагању корисницима, путем постављених плаката „Паркинг сервис“ поручује да је здравље на првом месту.