Похвала за нашег Срђана

11.03.2014.

text-align: justify;">Наш колега Срђан Ристић пронашао је на паркиралишту „Аеродром" ранац са лап топ рачунаром, новцем и документима. Писмо захвалности власника преносимо у целини. Браво за нашег колегу!

[separator top=”10”] Poštovani, [separator top=”10”]

Моје име је Никола Живлак и овом приликом бих желео да похвалим вашег запосленог г-дина Срђан Ристића, који ради на паркингу аеродрома „Никола Тесла" у Београду.

Ради се о врло савесном раднику и једном дивном човеку.

[separator top=”10”]

[separator top=”10”]

Пре две недеље, у фебруару месецу, сам по доласку у Београд због умора и претходног дугог путовања на паркингу аеродрома испред аутомобила заборавио ранац са компјутером, документима, и за мене доста великом количином новца. Било је касно увече, мрак и кишно време.

[separator top=”10”]

После неколико сати сам у кући схватио да ранца нема, после безуспешног разговора са полицијом и информацијама са аеродрома срећом сам контактирао г-дина Ристића, који је пружио максималан напор да мој ранац пронађе испод једног аутомобила и врати ми комплетан садржај ранца, укључујући и новац.

[separator top=”10”]

Свака похвала за г-дина Срђан Ристића, такви људи враћају веру у човека и чине да овај живот заиста делује много оптимистичније и лепше. Лично сматрам да је част имати таквог човека у вашој организацији и надам се да и ви то препознајете.

[separator top=”10”]

Било би јако лепо да ако је могуће ову вест негде и објавите, пошто мислим да оваквих вести у нашој земљи заиста недостаје.

[separator top=”10”]

Hvala vam veliko!

[separator top=”10”]

Srdačan pozdrav,

[separator top=”5”]

Nikola Živlak