Радници „Паркинг сервиса" показали солидарност са колегама после водене стихије

06.06.2014.

"text-align: justify;">Радницима Сектора паркиралишта ЈКП „Паркинг сервис", чији су домови претрпели штету у недавним катастрофалним поплавама у Обреновцу, запослени у овом сектору прикупили су једнократну новчану помоћ, коју им је данас уручио директор Сектора Никола Крајновић.

Помоћ ће шесторици инкасаната овог сектора допринети да лакше отклоне штете настале на њиховој имовини током незапамћеног невремена. Крајновић и представници синдикалних организација које делују у нашем предузећу најавили су да је ово само прва помоћ, као и да ће наставити да помажу колегама, а посебно онима који су имали највећу штету.

Колегама су помоћ прикупљали и у другим деловима предузећа. Запослени у Служби за транспорт возила сакупили су новчану помоћ за шест својих колега, док су у службама и секторима у Сава центру помогли возачу, чија кућа је претрпела велику штету од водене стихије.

Солидарност са колегама чија имовина је највише оштећена, наставиће се кроз конкретну помоћ синдиката и радника „Паркинг сервиса".