Режим рада ЈКП „Паркинг сервис“ током ванредног стања

17.03.2020.

Јавно комунално предузеће „Паркинг сервис“, као и сва остала градска јавна комунална предузећа, током ванредног стања обавља послове из своје надлежности. Гараже и паркиралишта раде по уобичајеном режиму, а обавља се и контрола и наплата паркирања у зонираном подручју.

Све пословнице Kорисничког сервиса овог Предузећа од јуче су затворене за рад са странкама. Kомуникација са корисницима обавља се путем маила info@parking-servis.co.rs и телефона број 011/30-35-400, а радно време остаје исто и то радним даном од 7 до 21 час, а суботом од 7 до 14 часова.

Корисници, којима је истекла или ускоро истиче повлашћена карта за паркирање могу аутоматски да је продуже, тако што ће се регистровати на порталу Паркинг сервиса и купити електронску паркинг карту. Апелујемо на кориснике да сва дуговања која имају ка „Паркинг сервису“ измирују електронски, путем портала.

Служба за пренос непрописно паркираних возила по налогу надлежних органа сва уклоњена возила преноси на плац на Старом сајмишту.

Сви запослени овог Предузећа придржавају се препорука Градског штаба за ванредне ситуације и у будуће ће се понашати у складу са законом дефинисаним мерама.