Трибина – Нове зоне на Неимару

27.10.2011.

Зонски систем паркирања са временским ограничењем од три сата до краја 2011. године биће уведен на делу општине Врачар, који је ограничен следећим улицама: Милешевска, Цара Николаја ИИ, Мачванска, Боре Станковића, Скерлићева, Булевар Ослобођења, Јужни Булевар, Грчића Миленка и Жичка.

Тим поводом, у просторијама општине Врачар, данас је одржана трибина за становнике општине. На трибини о зонском систему паркирања са грађанима су разговарали Бранимир Кузмановић, председник општине Врачар, Раденко Вуковић, директор паркинг контроле ЈКП „Паркинг сервис", и Новица Мићевић из Секретаријата за саобраћај.

Станари, који имају пријављено пребивалиште у том делу општине Врачар, а поседују аутомобил на своје име, имају право на повлашћену паркинг карту и паркирање без временског ограничења. Првих десет дана од увођења паркинг зоне биће пробни период и паркинг контролори неће кажњавати кориснике, већ ће тај период бити искоришћен за обавештавање и упознавање корисника са новим системом.

Повлашћене карте се могу купити у просторијама ЈКП „Паркинг сервис": Милешевска 51, Краљице Марије 7 и Старине Новака 22, радним данима од 07 до 21 и суботом од 07 до 14 часова. За куповину повлашћене карте потребно је приложити оригинал личне карте и саобраћајне дозволе. Цена повлашћене карте износи 457,00 динара на месечном нивоу.