Зимска служба ЈКП "Паркинг сервис"

26.12.2010.

Зимска служба ЈКП „Паркинг сервис"

Имајући у виду потребе одржавања својих објеката, ЈКП „Паркинг сервис" и ове године је благовремено приступио припремама за предстојећу зимску сезону. Зимска служба Предузећа сачинила је план својих активности, како би током зимске сезоне сви наши паркинг објекти функционисали на задовољавајући начин.

Припреме су текле у два правца. Извршена је набавка неопходних материјалних средстава за рад Зимске службе, а направљен је и распоред рада расположивог људства и механизације. Притом, треба имати у виду да Зимска служба делимично ангажује људство и механизацију од трећих лица.

- Да би се увидело колики је обим посла чишћења снега са објеката за које је надлежно ЈКП „Паркинг сервис", треба истаћи да одржавамо 6 вишеетажних гаража, 16 гаража са резервисаним паркинг местима, око 20 посебних паркиралишта и бринемо о скоро 20.000 паркинг места на општим паркиралиштима - нагласио је Небојша јоргановић, шеф Зимске службе.

Уз координацију Градског штаба за заштиту од елементарних непогода, у здруженој акцији са другим јавним комуналним предузећима, ЈКП „Паркинг сервис" чисти од снега, осим својих објеката, и општа паркиралишта и тротоаре.