Аутомобил за СКЦ „Обреновац"

07.07.2015.

ЈКП „Паркинг сервис“ данас је уступило Спортском културном центру „Обреновац“ аутомобил марке „Fiat Scudo 1.9 TD Furgon“ за рад као наставак прошлогодишње помоћи која је уследила после јавне лицитације службених возила. Аутомобили и теретна возила, која нису продата на јавној лицитацији поклањана су јавним и непрофитним институцијама за помоћ у обављању њихове основне делатности, о чему је и у овом случају реч.

[gallery ids="20030,20031,20029"]

Тим поводом директор ЈКП „Паркинг сервис“ Андрија Чупковић изразио је своје задовољство и истакао важност колегијалних односа, посебно што је у питању предузеће које је са територије прошлогодишњег поплављеног подручја. „Обреновац је после поплава претрпео велику материјалну штету, али је и потврдио колико смо као људи и као предузећа сложни, када је најтеже. Иако је већ много учињено да се стање у овој општини врати на пређашњи ниво и квалитет живота, веома је важно да помоћ буде стална и континуирана, зато се радујем што је „Паркинг сервис“ у прилици да помогне. Одричући се свих права над овим аутомобилом, наше предузеће препушта возило на самостално управљање СКЦ „Обреновац.“ – додао је Чупковић.

Своје задовољство није крио ни Петар Јовичић директор ЈП „СКЦ Обреновац“, који је на крају рекао: „Овај великодушни гест и поклон, биће нам од неизмерне помоћи и користи. Значајна средства смо уложили у обнављање Обреновца после поплава и настављамо у том смеру. Драго нам је да је „Паркинг сервис” препознао наш труд и рад.“