Буди херој - то ти је у крви

26.10.2015.

У оквиру вишегодишње сарадње ЈКП „Паркинг сервис” и Инситута за трансфузију крви, данас је организована акција добровољног давања крви, захваљујући којој је прикупљено више од 50 јединица крви.

Запослени из свих пословних сектора „Паркинг сервиса” одазвали су се акцији показујући солидарност и дух заједништва.

- Поносни смо на наш колектив, који је спреман да реагује онда када је помоћ неопходна. Ово је наша редовна акција добровољног давања крви у којој сваке године учествује све већи број запослених, вољних да покажу хуманост, племенитост и емпатију. – изјавио је организатор ове акције Милош Радивојевић.

Своје утиске са нама је поделио и Миљан Војиновић из Одељења за односе са јавношћу:

- Радујем се што сам у могућности да помогнем и некоме потенцијално спасим живот. Сви ми имамо одговорност према заједници у којој живимо. Сматрам да је важно промовисати културу добровољног давања крви, бити пример и подстицај свим другим грађанима.

За лепу и пријатну атмосферу током акције добровољног давања крви захвалност дугујемо учесницима, али и запосленима у Институту за трансфузију крви, који су се својом професионалношћу и ведрим духом потрудили да и ове године све протекне у добром расположењу.