Гаража „Зелени венац“ затворена до 19. августа

10.08.2015.

Гаража „Зелени венац“ ће због радова на улазу и приземљу бити затворена за кориснике до 19. августа. У оквиру комплетне санације, радови обухватају бетонирање плоча и изливање завршног слоја подлоге за хидроизолацију, због чијег сушења неће бити могућ улазак аутомобила у гаражу наредних девет дана. Од 20. августа до завршетка радова, који су планирани за 25. август, гаража ће радити смањеним капацитетом.

Улазни ниво биће спреман за саобраћај 20. августа, а након тога за саобраћај ће бити отворени улаз и прва четири нивоа, док ће се радови наставити преосталим нивоима изнад четвртог спрата.

До сада је у оквиру комплетне санације гараже, на горњим спратовима ојачана носећа конструкција и обновљени су носачи између спратова, челични делови су заштићени од корозије и рђе и замењене водоводне и канализационе цеви.

ЈКП „Паркинг сервис“ моли све кориснике за стрпљење док траје санација ове гараже и апелује на грађане да за паркирање користе оближњу гаражу „Пионирски парк” или паркиралиште „Славија”.

Подсећамо да је гаража „Зелени венац” изграђена 1978. године и да у њој до сада нису извођени обимнији радови, а на основу анализе Грађевинског факултета била је неопходна комплетна обнова и санација.

[gallery link="file" ids="20670,20669,20668"]