Донаторска представа за децу из Звечанске

23.12.2015.

Град Београд, Секретаријат за социјалну заштиту, Секретаријат за спорт, ЈКП „Паркинг сервис“, ЈП „Градско стамбено“, СРЦ „Пионирски град“, Студио Б, Дечји културни центар, дечји хор „Чаролија“, позориште „Бошко Буха“ и Дечја школа глуме Снежане и Ненада Ненадoвића организовали су донаторску представу за децу Центра за заштиту одојчади, деце и омладине из Звечанске. Средства која су прикупљена продајом улазница за представу донирана су Центру.

Председник Скупштине Београда Никола Никодијевић и градски менаџер Горан Весић присуствовали су донаторској представи.

Градски менаџер Горан Весић је рекао да је ово дивна акција за децу из Звечанске у којој се прикупљају добровољна средства којима ће бити обезбеђено оно што је тој деци потребно.

– Ово је леп пример како јавна предузећа могу да буду део друштвеног живота и да учествују у хуманитарним активностима, али и да учине нешто за најмлађе и за оне којима је помоћ потребна. Поносан сам на наша предузећа и директоре који су ово организовали, као и на запослене који су се одазвали акцији. Верујем да ће деца која која су добила пакетиће ући у срећнију годину, да ће све ружно оставити иза себе и да ће им се све жеље испунити – истакао је Весић и додао да су пакетићи обезбеђени средствима запослених из појединих градских предузећа.

Представу „Успавана лепотица” извели су најмлађи глумци Дечје школе глуме Снежане и Ненада Ненадовића уз пратњу хора „Чаролија” и Љубивоја Ршумовића. Деца из Звечанске су добила и новогодишње пакетиће, донацију градских предузећа.

[gallery ids="22289,22290,22291,22292,22293,22294,22295,22296,22297"]

Догађају су пруисуствовали и дали донацију многи градски секретари, чланови већа и директори градских предузећа и установа.