Захвалница „Паркинг сервису“

09.05.2018.

ОШ за заштиту вида „Драган Ковачевић“ из Београда доделила је захвалницу ЈКП „Паркинг сервис“ Београд на приредби организованој поводом прославе Дана школе. Захвалница је уручена као израз признања за остварену сарадњу, хуманост и свесрдну помоћ коју „Паркинг сервис“ пружа школи кроз акцију „Ђачко паркинг место“.

У оквиру акције „Ђачко паркинг место“, која се реализује већ трећу годину, „Паркинг сервис“ додељује наставна средства основцима из 25 школа, које се налазе у зонираном подручју града. Наставна средства купују се од прихода оствареног од наплате паркирања са посебно обележених паркинг места.

У близини свих основних школа, које се налазе на подручју зонског система паркирања, постављени су саобраћајни знакови који обележавају „ђачко“ паркинг место. За обележена „ђачка“ паркинг места важи режим паркирања зоне у којој се конкретно паркинг место налази, а на таблама саобраћајних знакова налазе се цртежи ђака првака. На табли за црвену зону налази се колективни цртеж ђака ОШ „Драган Ковачевић”.

„Паркинг сервис“, у сарадњи са Управом града Београда, наставља да води посебну бригу о безбедности најмлађих учесника у саобраћају, а кроз акцију „Ђачко паркинг место“ и да помаже њиховим школама да подигну квалитет извођења наставе.

[gallery link="file" ids="38232,38234,38233"]