Искористите попуст од 50% на дневну карту ако заборавите да платите паркинг

25.02.2016.

Искористите попуст од 50% на дневну карту ако заборавите да платите паркинг

ЈКП „Паркинг сервис“ је помоћу флајера на симболичан начин подсетило своје кориснике, који нису продужили или платили паркирање у зонском систему и на СМС паркиралиштима, да имају стални поспуст на цену дневне паркинг карте. Попуст важи за плаћање налога по упола нижој цени од основне уколико се исти измири у року од осам дана од дана издавања.

Ово практично значи, да налог за плаћање дневне карте у првој, другој и трећој зони износи 935 динара, уместо 1.870 динара. На СМС паркиралишту „Блок 42“ и „Видин капија“ возачи су у прилици да дневни налог плате 600 динара, уместо 1.200 динара, док је на паркиралишту „Сава променада“ предвиђен попуст од 840 динара на предвиђених 1.680 динара. Попуст важи и за дневну паркинг карту у плавој зони која, уместо 720 динара, износи 360 динара, уколико се плаћање обави у предвиђеном року.

„Паркинг сервис“ на овај начин корисницима нуди приступачније цене и боље услове плаћања паркирања, са циљем да се мотивишу да редовно измирују ову врсту комуналне услуге.

Предвиђени попуст на износ дневне паркинг карте важи само у случају да корисник измири своје дуговање у року од осам дана од дана издавања налога. У супротном, плаћа пун износ дневне карте, чија цена зависи од тога за коју зону или СМС паркиралиште је издата.