Нашли спас у гаражи на Обилићевом венцу

14.07.2017.

Бугарски држављанин који је јуче из своје земље кренуо ка Београду, после 450 пређених километара, коначно је у гаражи „Обилићев венац“ рано јутрос пронашао пуњач и напунио свој електрични аутомобил марке „тесла“.

Анатолиј из Бугарске је према сопственим речима „једва стигао до Београда и ту пронашао спас у гаражи на Обилићевом венцу“. Бугарин је прошао кроз неколико градова у Србији, где није пронашао пуњаче и већ је био забринут да ли ће моћи да настави даље пут, јер његов аутомобил нема другачији погон. Он је похвалио „Паркинг сервис“ због увођења ове услуге, а своје задовољство је изразио и преко апликације коју користе возачи електричних аутомобила.

Анатолиј је у апликацији „plugshare“, која се користи као својеврстан водич, односно мапа где се налазе електрични пуњачи, поставио слику свог аутомобила који је пунио од 8 до 12 часова и поделио своје искуство у гаражи „Обилићев венац“.

Ту прилику одмах је искористио и Домагој Лисичак из Загреба, који је баш преко ње сазнао за пуњаче на Обилићевом венцу и одмах заузео слободно место, где je прикључио своју „бубу“. Буба је олдтајмер из 1974, а пре неколико година је преправљена за коришћење на електрични погон.

[gallery link="file" columns="4" ids="35280,35281,35282,35283"]