Обнова паркиралишта „Политика“ и увођење новог система наплате

26.06.2016.

ЈКП „Паркинг сервис“ данас је на паркиралишту „Политика“ започело грађевинске радове, због којих ће до 17. јула бити успорен улаз и излаз из овог објекта. У склопу радова биће асфалтиране улазна и излазна коловозна трака, урађене нове електро и мрежне инсталације, бетонирано острво и постављена нова наплатна кућица. Увешће се савремена аутоматика и нови систем наплате паркирања. Током свих радова, паркиралиште ће бити отворено за кориснике.

Исти грађевински радови, у периоду од 4. јула од 1. октобра, биће фазно обављани и на паркиралиштима „Каменичка“, „Шумадијски трг“, „Вишка“, Масариков трг“, на путничком и теретном паркингу у Блоку 53 на Теретном терминалу, као и у гаражи „Аеродром“, која ће убудуће имати два улаза и два излаза. Паркинг објекти радиће све време радова, уз повремено отежани улазак, односно излазак возила.

На паркиралиштима „Цветкова пијаца“, „Капетанија“ и у гаражи „Ботаничка башта“ до 15. јула ће бити постављене нове рампе и имплементиран нови систем наплате паркирања.

Нови систем биће уведен на свим паркинг објектима, којима управља „Паркинг сервис“, и омогућиће пружање информација о слободним паркинг местима у реалном времену. Корисници ће за све гараже и паркиралишта ове информације моћи да виде на нашем сајту на адреси www.parking-servis.co.rs, као и на инфо таблама, постављеним на прилазима паркинг објектима.

ЈКП „Паркинг сервис“ моли кориснике за стрпљење и разумевање током извођења најављених радова.

[gallery link="file" columns="4" ids="31579,31580,31578,31577"]