Од 25. јула гаража „Зелени венац” привремено затворена за кориснике

23.07.2015.

ЈКП „Паркинг сервис“ обавештава кориснике својих услуга да ће гаража „Зелени венац” бити затворена од 25. јула до 11. августа, због радова који почињу у суботу на улазној етажи, а у оквиру комплетне санације ове гараже.

По завршетку прве фазе радова, када је на горњим спратовима ојачана носећа конструкција и обновљени носачи, односно челични делови заштићени од корозије, сада се радници селе у приземље гараже.

„Молим све кориснике за стрпљење док траје санација ове гараже, као и да током наредне две недеље, за паркирање користе оближњу гаражу „Пионирски парк” или паркиралиште „Славија”. Захваљујем се свима на разумевању док трају ови обимни радови, које смо због лошег стања у гаражама морали да започнемо овог лета, не само на Зеленом венцу, већ и у гаражама на Обилићевом венцу, у Масариковој улици, као и у Пионирском парку! Када се Београђани врате са годишњих одмора имаће могућност да своје аутомобиле паркирају у безбеднијим и санираним објектима. - нагласио је директрор ЈКП „Паркинг сервис“ Андрија Чупковић.

Гаража „Зелени венац“ ће од 11. августа поново бити отворена за кориснике, али ће радити смањеним капацитетом, јер је планирана и замена водоводних и канализационих цеви, као и хидроизолације подова. Завршетак комплетних радова и функционисање гараже у пуном капацитету најављен је за 25. август.

Подсећамо да је гаража „Зелени венац” изграђена 1978. године и да у њој до сада нису извођени обимнији радови, а на основу анализе Грађевинског факултета била је неопходна комплетна обнова и санација.

[gallery link="file" ids="20278,20276,20280"]