„Паркинг сервис'' отворио врата новог Корисничког сервиса у Таковској улици

01.08.2016.

ЈКП „Паркинг сервис“ данас је отворило нову пословницу Корисничког сервиса у Таковској улици број 31, у којој ће корисницима бити омогућено да све услуге и обавезе према овом предузећу регулишу по систему све на једном месту – од информације до реализације!

У новој пословници Корисничког сервиса грађани ће моћи да добију информације о услугама које ово предузеће пружа, да поднесу захтеве и молбе, уложе рекламације, склопе уговоре за месечну претплату у гаражама, али и да регулишу све обавезе у вези са паркирањем. Такође, биће им омогућено да добију увид у стање дуга по разним основама, као и да склопе уговор о отплати дуговања на рате, док ће правна лицa моћи да добију и фактуре за дуговања.

- Ово није само нова пословница већ и нови корак у односу са корисницима наших услуга, који ћемо применити у осталим пословницама. Идеја је била да грађанима обезбедимо да све што им је потребно могу да заврше на једном месту. Ускоро планирамо да отворимо још једну овакву пословницу и на Новом Београду, - рекао је директор „Паркинг сервиса“ Андрија Чупковић.

У Корисничком сервису, у Таковској улици, власници возила моћи ће да измире и своја месечна задужења за паркирање у гаражама са резервисаним паркинг местима, такозваним станарским гаражама.

У савремено опремљеном простору Корисничког сервиса, у центру Београда, корисницима ће на располагању бити тридесетак запослених, и то сваког радног дана од 07:00 до 21:00 час и суботом од 07:00 до 14:00 часова.

Поред новоотвореног објекта у Таковској улици, грађани могу све наведене услуге да добију и у другим пословницама Корисничког сервиса, Милешевској број 51 и у Краљице Марије број 7. Пословница у Улици Старине Новака број 22 престала је са радом.

[gallery link="file" columns="4" ids="31616,31614,31615,31617"]