„Паркинг сервис“ примљен у BSCSIF

24.05.2015.

ЈКП „Паркинг сервис“ примљен је 23.05.2015. године, у Међународни фонд за сарадњу и партнерство земаља Црног и Каспијског мора (BSCSIF).

Међународни фонд за сарадњу и партнерство Црног мора и Каспијског мора је невладина организација, основана на иницијативу државних структура црноморског и каспијског региона, 4. марта 2009. у Букурешту. Оснивачи Фонда су академици, научници и угледне јавне личности из Азербејџана, Грузије, Казахстана, Киргистана, Републике Молдавије, Румуније, Турске и Украјине. У периоду од 2011-2014, фонду се се придружили представници из још 19 земаља: Руске Федерације, Бугарске, Србије, Црне Горе, Босне и Херцеговине, Македоније, Белорусије, Хрватске, Ирана, Албаније, Швајцарске, Јужноафричке републике, Сао Томе и Принципе, Кине, Шри Ланке, Гане, Естоније, Чешке и Словеније.

Заједничке вредности, заједнички интереси и проблеми указали су на неопходност проширења сарадње на овим просторима и створили су простор за дефинисање и спровођење одрживе стратегије у овој широкој области чија се стратешка улога огледа у јачању веза између Азије и Европе.

[gallery columns="2" link="file" ids="20689,20690"]