Посета делегације града Јоханесбурга „Паркинг сервису“

13.07.2016.

После посете Градском менаџеру Горану Весићу, делегација града Јоханесбурга, предвођена Гералдом Думасом, састала се са директором ЈКП „Паркинг сервис“ Андријом Чупковићем, техничким директором Владимиром Богићевићем и корпоративним директором Небојшом Перићем.

„Наши гости су изразили велику заинтересованост за пројекте „Паркинг сервиса“, као и за сарадњу са нашим предузећем и Градом Београдом. Још једном се показало да је наш софтвер за систем контроле и наплате паркирања путем СМС-а најбољи у Европи и на то смо веома поносни. Градске власти великих европских градова су до сада у више наврата изразиле жељу да га имплементирају.“ – рекао је Андрија Чупковић.

Думас је приликом посете „Паркинг сервису" имао прилику да погледа презентацију СМС система за паркирање, односно Паркинг менаџмент система. Паркинг менаџмент систем је прво целовито интегрисано решење, које се користи у области контроле и наплате паркирања. Овај систем, компанијама које се баве организацијом паркирања у градовима, омогућава да централно управљају и контролишу процес пружања услуга паркирања и наплате.