Сајам за треће доба

25.05.2017.

ЈКП „Паркинг сервис“ Београд, као део комуналног система града, другу годину за редом учествује на Сајму за треће доба, који се одржава 24. и 25. маја 2017. године, у Хали 3 Београдског сајма. Предузеће је за посетиоце сајма, старије од 55 година, обезбедило бројне занимљивости и погодности.

Штанд „Паркинг сервиса“ посетили су директор овог Предузећа Андрија Чупковић, извршни директор Владимир Богићевић и руководилац Никола Марјановић.

За посетиоце штанда „Паркинг сервиса“, суграђане старије од 55 година, обезбеђени су симболични поклони у виду 55 сатних карата за паркирање у зонираном подручју Београда, док су поједини корисници добили светла за бицикл.

Уз промоцију бицикла, као превозног средства, препорука је суграђанима, и то не само старијима од 55 година, да паркирају своја возила и користе овај вид транспорта у циљу рекреације, али и здравог стила живота.

Већ шест година, у оквиру акције „Паркирај и бициклирај“, суграђанима, који паркирају аутомобиле на три паркиралишта, „Паркинг сервис“ даје бицикле на бесплатно коришћење. Свако ко паркира свој аутомобил на паркиралиштима „Ада Циганлија“, „Милан Гале Мушкатировић“ или „Сава центар“, по цени паркирања добија на коришћење два бицикла, која може возити током читавог дана. На почетку ове акције корисницима је на располагању било само 40 бицикала, а у овом тренутку их је чак 280.

Учествујући на Сајму за треће доба „Паркинг сервис“ користи прилику да посетиоцима пружи најважније информације о делатности којом се бави, услугама које пружа, као и погодностима за кориснике. На штанду „Паркинг сервиса“ грађани су могли да се информишу о акцијама „Беби паркинг место“, „Ђачко паркинг место“, о попусту на дневну паркинг карту, али и бројним санацијама и реконструкцијама гаража.

[gallery link="file" ids="34453,34454,34442,34441,34440,34439"]