Сајам за треће доба

01.03.2018.

ЈКП „Паркинг сервис“ Београд, као део комуналног система града, трећу годину за редом учествује на Сајму за треће доба, који се одржава 28. фебруара и 01. марта 2018. године, у Хали 3 Београдског сајма. Предузеће је за посетиоце сајма, старије од 55 година, обезбедило бројне занимљивости.

Директор ЈКП „Паркинг сервис” Андрија Чупковић рекао је, учествујући на Сајму за треће доба, да Предузеће користи прилику да посетиоцима пружи најважније информације о делатности којом се бави, услугама које пружа, као и погодностима за кориснике.

„За посетиоце штанда „Паркинг сервиса“, који су старији од 55 година, обезбедили смо симболичне поклоне. Уз промоцију бицикала, као превозног средства, препорука суграђанима, и то не само старијим од 55 година, је да паркирају своја возила и користе овај вид транспорта у циљу рекреације, али и здравог стила живота. Предузеће, сваке године од 1. априла до 1. новембра, у оквиру акције „Паркирај и бициклирај“ својим корисницима омогућава бесплатно коришћење бицикала,“ – рекао је Чупковић.

Сви суграђани, који паркирају своје аутомобиле на паркиралиштима „Ада Циганлија“, „Милан Гале Мушкатировић“, „Сава центар“ или у реновираној гаражи „Обилићев венац“, по цени паркирања могу да преузму два бицикла на коришћење, које могу возити током читавог дана.

На штанду „Паркинг сервиса“ грађани су могли да се информишу и о акцијама „Беби паркинг место“, „Ђачко паркинг место“, о попусту на дневну паркинг карту, али и бројним санацијама и реконструкцијама гаража и паркиралишта, које Предузеће реализује.

[gallery link="file" columns="4" ids="37426,37427,37425,37424"]