Сајам треће доба

01.04.2016.

Представници ЈКП „Паркинг сервис”, који је учесник овогодишњег Сајма за треће доба (55+), присуствовали су отварању ове сајамске манифестације. Предузеће је током викенда омогућило бесплатан паркинг свим грађанима, који су старији од 55 година, а који паркирају своја возила на паркиралиштима „Ада Циганлија”, „Милан Гале Мушкатировић” и „Сава Центар” и том приликом користе услугу изнајмљивања бицикала.

- Одлучили смо да поводом почетка пете сезоне акције „Паркирај и бициклирај”, учинимо нешто и за наше старије суграђане. Као друштвено-одговорна компанија, током трајања Сајма за треће доба, понудили смо им бесплатне услуге паркирања, уколико одлуче да изнајме бицикле „Паркинг сервиса“. Циљ је да вожњом бицикала на Ади, Савском и Дунавском кеју подстакнемо активни живот популације старије од 55 година, рекао је директор „Паркинг сервиса” Андрија Чупковић.

Технички директор ЈКП „Паркинг сервис” Владимир Богићевић рекао је да од 1. до 3. априла 2016. године, у Хали 3 Београдског сајма, у времену од 10 до 18 сати, ЈКП „Паркинг сервис” пружа посетиоцима информације о својим услугама.

Истовремено то је и прилика да се анимирају старији суграђани да рекреативно возе бицикл и да се промовишу здрави стилови живота, наглашавају у „Паркинг сервису“.

Све грађане, који желе да учествују у промотивној вожњи поводом отварања сезоне „Паркирај и бициклирај“ позивамо да се у суботу, 02. априла, у 13 часова на паркиралишту „Ада Циганлија“ придруже акцији „Круг око Аде“ и провозају се, заједно са гостима „Паркинг сервиса“ и новинарима, бициклистичком стазом око језера на Ади Циганлији.