Свечано уручен сертификат за безбедност и заштиту здравља на раду

25.04.2018.

ЈКП „Паркинг сервис” добило је сертификат Интегрисаног система менаџмента, којим се потврђује да испуњава све захтеве неопходне да својим запосленима омогући безбедност и заштиту здравља на раду, одређене међународним стандардом OHSAS 18001. Сертификат је свечано уручен директору овог предузећа Андрији Чупковићу.

Директор „Паркинг сервиса“ Андрија Чупковић рекао је да примена стандарда OHSAS 18001 подразумева да Предузеће има контролу над ризицима, који би могли изазвати опасност или штету по безбедност и здравље радника.

- Усаглашеност пословања „Паркинг сервиса“ са постављеним стандардима из домена безбедности и заштите здравља на раду, потврђује да је унутар Предузећа успостављена јасна политика квалитета. Наш циљ је да се Предузеће развија у духу друштвено-одговорног пословања, кроз етику, стратегију и визију, како према нашим запосленима и корисницима наших услуга, тако и према другим заинтересованим странама, – рекао је Чупковић.

[gallery link="file" columns="2" ids="37987,38056"]

„Паркинг сервис”, осим сертификата OHSAS 18001, има и сертификате за управљање квалитетом – ISO 9001, за управљање заштитом животне средине – ISO 14001 и за задовољство корисника – SRPS ISO 10002, по чему је ово Предузеће регионални лидер у свом делокругу пословања.