ЈКП „Паркинг сервис” одговорио на захтев корисника

01.04.2015.

ЈКП „Паркинг сервис” је на Међународном терминалу у Блоку 53 завршило санацију и реконструкцију тоалета и санитарних просторија за кориснике услуга.

Међународни терминал је највећа царинска испостава у Београду кроз који свакодневно прође велики број људи и возила, а санитарни услови за кориснике у последње време нису испуњавали стандарде, којима ЈКП „Паркинг сервис” тежи. На захтев и сугестије возача, који су због природе посла најчешћи корисници ових просторија, наше предузеће је реаговало и обновило зидове и поставило нове инсталације и санитарије.

„Врло радо смо одговорили на захтеве возача, који због специфичности посла већи део радног века проводе „на точковима” и реновирали санитарне просторије. С обзиром на то да је било доста зидарских радова, као и да су замењене све инсталације и већина санитарија, радови су трајали 20-так дана. Жеља нам је да „Паркинг сервис” буде препознатљив по доброј сарадњи са корисницима и квалитету услуга које пружа.” – рекао је директор ЈКП „Паркинг сервис“ Андрија Чупковић.

Корисници услуга највећег царинског међународног терминала у Београду, од данас имају много боље услове за рад и боравак на овој локацији, а ЈКП „Паркинг сервис“ ће наставити да побољшава квалитет својих услуга кроз овакве и сличне акције.

[gallery columns="4" ids="18503,18502,18501,18500"]