"Беби паркинг карте"

22.08.2011.

Двадесеттрећег јуна ЈКП „Паркинг сервис“ започео је акцију под називом „Беби паркинг карта“, желећи да родитељима наших нових суграђана олакшају паркирање приликом посета педијатру и обављања других обавеза, које их очекују у првих годину дана родитељства.

Беби пакет обухвата 30 карата за паркирање у било којој од три паркинг зоне и налепницу „Беба у ауту“, која упозорава остале учеснике у саобраћају да приликом паркирања оставе више места око возила у којем се вози беба.

Информација о самој акцији у виду флајера убачена је у „Пакет добродошлице“, који свакој новој беби додељује Скупштина града Београда. Такође, у већини породилишта, домова здравља и других дечјих установа постављен је постер „Беби паркинг карта“ са најнеопходнијим информацијама о акцији.

беби паркинг картаУ прва два месеца акције 138 родитеља преузело је овај комплет.

Овим путем још једном позивамо родитеље беба рођених почев од 1. јуна текуће године да дођу у Службу паркинг контроле, у Улици Старине Новака број 22, радним данима од 7 до 21 и суботом од 7 до 14 часова и преузму свој беби комплет. Приликом преузимања родитељи морају приложити на увид личну карту, саобраћајну дозволу и извод из матичне књиге рођених за бебу. „Беби паркинг карте" важе годину дана од датума преузимања само за возило за које су издате.