Игре без граница у Прихватилишту за децу

15.05.2013.

[separator top=”20”]

Играма без граница, под називом „Рука у руци - деца у породици", на спортским теренима Прихватилишта за децу, обележен је Светски дан породице.

[separator top=”10”] [separator top=”10”]

Манифестацији су присуствовали градски секретар за социјалну заштиту Ненад Матић и његова заменица Александра Крстић, а позиву су се одазвали и наши прослављени спортисти Милица Мандић и Драгутин Топић.

[separator top=”10”] [separator top=”10”]

Контролори и контролорке „Паркинг сервиса" су деци, корисницима Прихватилишта, поделили компакт дискове са спотом за акцију „Ђаци вас моле, успорите поред школе", а у близини је био паркиран и „паук".

[separator top=”10”] [separator top=”10”]

У организацији данашње манифестације учествовали су јавна комунална предузећа, организације, установе и спортски клубови: ЈКП „Зеленило Београд", Ватрогасна бригада Београда, Хитна помоћ, Завод за болести зависности, Комунална полиција, пилоти 204. ваздухопловне базе, Војска Србије, центри за социјални рад из Београда и Србије и бројне београдске основне и средње школе и предшколске установе.

[separator top=”10”] [separator top=”10”]

У забавном програму учествовале су гимнастичарке спортског клуба „Ритам", хор „Чаролија", млади каратисти клуба „Скиппер", Мини музичка академија, зумба инструктори и клуб „Има дана".

[separator top=”10”]