Истиче рок за отплату дуга

21.04.2014.

ЈКП "Паркинг сервис" подсећа кориснике својих услуга да је остало још седам дана да по повољним условима, уз репрограм дуга, исплате заостале обавезе за неплаћене паркинг карте. Рок за склапање Споразума о отплати дуга истиче у понедељак, 28. априла.

Продужења рока неће бити. Дужнике, који до предвиђеног датума не искористе понуђене погодности, упозоравамо да смо у складу са Законом о обезбеђењу и извршењу у обавези да ангажујемо извршитеље за наплату потраживања.

Подсећамо да је репрограмом предвиђен отпис укупне камате за све дужнике који потпишу споразум. За отплату дуга у целости одобравамо попуст од 30 одсто, док за отплату дуга на 6, 12, 18 и 24 месечне рате, дајемо попуст од 10 до 15 одсто, у зависности од висине дуга.

Позивамо све заинтересоване да не чекају последњи тренутак и да се на време пријаве како би закључили Споразум о отплати дуга и тако избегли гужве на шалтерима „Паркинг сервиса" у улицама Старине Новака 22, Краљице Марије 7 и Милешевској 51.

Споразум је могуће преузети и са сајта www.parking-servis.co.rs, а попуњени захтев послати електронском поштом на reprogram@parking-servis.co.rs. Додатне информације о репрограму корисници могу да добију путем телефона Корисничког сервиса на број 011/30-35-400.