Изнајмљивање бицикала у централним гаражама

22.06.2020.

У гаражама „Обилићев венац“, „Масарикова“ и „Зелени венац“ корисницима је омогућено изнајмљивање одређеног броја бицикала у оквиру акције „Паркирај и бициклирај“, а која ће ове године почети нешто касније, због епидемије корона вируса. Kорисници, који своје возило паркирају на овим објектима „Паркинг сервиса“ могу по цени паркирања да преузму два бицикла на коришћење.

Суграђанима су, у овом тренутку, на располагању бицикли у централним гаражама, које бесплатно могу да преузму и користе временски неограничено, све док је њихово возило на паркингу. У гаражи „Зелени венац“ градско комунално предузеће „Паркинг сервис“ поставило је нове „П“ профиле за паркирање бицикала, какви већ постоје у гаражи „Обилићев венац“, док је у „Масариковој“ постављен чешаљ за бицикле.

Подсећамо све заинтересоване суграђане да, када буду користили бицикле, поштују мере предострожности и држе растојање, перу и дезинфикују руке и носе заштитне маске. На објектима, на којима су бицикли на располагању корисницима, путем постављених плаката „Паркинг сервис“ поручује да је здравље на првом месту!