Јавни оглас за давање у закуп простора за постављање пакетомата

25.09.2024.

ЈАВНО КОМУНАЛНО ПРЕДУЗЕЋЕ

ЗА ЈАВНЕ ГАРАЖЕ И ПАРКИРАЛИШТА

„ПАРКИНГ СЕРВИС“ БЕОГРАД

Београд, Преконошка улица бр. 28в

 

објављује

ЈАВНИ ОГЛАС ЗА ДАВАЊЕ У ЗАКУП ПРОСТОРА ЗА ПОСТАВЉАЊЕ ПАКЕТОМАТА

  1. Предмет: Давање у закуп простора за постављање пакетомата на шест локација и то:
    • Паркиралиште „Милан Гале Мушкатировић“, Тадеуша Кошћушка бр. 63, Београд
    • Паркиралиште „ВМА“, Црнотравска бр. 17, Београд
    • Гаража „Пинки“, Немањина 4а, Земун, Београд
    • Паркиралиште „Бежанијска коса“, угао улица Др Хуга Клајна и Исмета Мујезиновића, Бежанијска коса, Београд
    • Паркиралиште „Капетанија“, Кеј oслобођења бр. 8, Земун, Београд
    • Паркиралиште „Нови Београд“, Булевар Михајла Пупина бр. 167, Нови Београд
  2. Део простора се издаје у виђеном стању, без права закупца на преправке и адаптацију простора уколико закуподавац за то није дао изричиту сагласност. На локацијама није могуће прикључење пакетомата на електричну мрежу, нити на оптичку мрежу.
  3. Структура простора дата је у конкурсној документацији.
  4. Висина закупнине изражава се по локацији нa месечном нивоу. Закуподавац ће закупцу испоставити фактуру у складу са Законом о електронском фактурисању.
  5. Дужина трајања и период закупа: годину данa, са могућношћу продужења.
  6. Поступак давања у закуп: Прикупљањем затворених, ковертираних понуда на обрасцима из конкурсне документације.
  7. Преузимање конкурсне документације: Конкурсна документација се преузима у просторијама ЈКП „Паркинг сервис“ Београд, на адреси Преконошка улица бр. 28в, Нови Београд. Конкурсна документација се може преузети сваког радног дана од 8 до 15 часова, почев од дана објављивања огласа 25. 9. 2024. године, закључно са 1. 10. 2024. године.
  8. Обилазак локација: Сваким радним даном у времену од 8 до 14 часова, уз претходну најаву на телефон: 064 8141 246, почев од дана објављивања огласа до 1. 10. 2024. године.
  9. Достављање понуда: Понуде се достављају непосредно или препоручено поштом, у затвореној коверти на адресу: ЈКП „Паркинг сервис“ Београд, Преконошка улица бр. 28в, Нови Београд – Писарница Предузећа, са назнаком: „Понуда за оглас за давање у закуп простора за постављање пакетомата - не отварати“. Понуде достављене поштом препоручено морају пристићи и бити заведене у Писарници Предузећа најкасније до дана и часа одређеног за предају понуда, а у противном ће се сматрати неблаговременим.
  10. Рок за предају је 7 дана од дана објаве огласа. Понуде се предају најкасније до 2. 10. 2024. године до 12.00 часова.
  11. Отварање понуда и избор понуђача: Отварање понуда ће се обавити дана 2. 10. 2024. године у 12.30 часова. Избор најповољније понуде извршиће се у року до 7 (седам) дана од дана отварања понуда, о чему ће понуђачи бити обавештени писаним путем, а са изабраним понуђачем закључиће се уговор о закупу.