Јефтиније паркирање у гаражама

19.03.2014.

[separator top=”20”]

ЈКП „Паркинг сервис" Београд корисницима нуди нову претплату - бизнис тарифу у гаражама „Масарикова", „Зелени венац" и „Пионирски парк" и јефтинију месечну претплату у гаражи „Обилићев венац" и паркиралишту „Цветкова пијаца".

[separator top=”10”]

Бизнис тарифа намењена је запосленима који раде у центру града и омогућава јефтиније паркирање до 50 одсто. Сагледавајући потребе запослених, радним данима и суботом од 06.30 до 17.30 часова, увели смо месечну претплату по цени од 5.999 динара. Заинтересовани за бизнис тарифу могу да поднесу захтев лично у пословницама Корисничког сервиса, у улицама Краљице Марије 7 и Милешевској 51 и путем телефона 011/30 35 400. Приликом потписивања уговора за претплату потребно је доставити потврду о радном односу, фотокопију саобраћајне дозволе и личну карту на увид.

[separator top=”10”] [separator top=”10”]

"У ове три гараже је укупно 200 паркинг места намењено запосленима, који раде у центру града, али ћемо уколико буде потребе тај број повећавати. Уместо да плаћају од 10.000 до 12.000 динара месечно за паркирање својих аутомобила током радног времена, овом новом претплатом омогућавамо им да се паркирају по цени која је до 50 одсто нижа", каже в.д. директора „Паркинг сервиса" Андрија Чупковић.

Осим увођења бизнис тарифе у поменуте три гараже, за око 30% ниже су и цене месечних претплата у гаражи „Обилићев венац" и на паркиралишту „Цветкова пијаца".

[separator top=”10”] [separator top=”10”]

„Због атрактивности локације, у гаражи „Обилићев венац" потражња за паркинг местима је велика и немамо капацитета да уведемо бизнис тарифу, све док се не повећа број паркинг места надоградњом те гараже. Потрудили смо се да и овде изађемо у сусрет грађанима који живе и раде у центру и снизилили смо месечну претплату за 30 до 40 одсто. Тако да ће месечна претплата за паркирање путничких возила, у времену од 00 до 24 часа, бити око 30 одсто нижа од садашње за физичка лица, док ће за правна лица она бити и до 40 одсто нижа", каже Чупковић.

Станарима и запосленима у близини Цветкове пијаце „Паркинг сервис" омогућава да паркирају своја возила по ценама нижим и до 40%.

[separator top=”10”]