Механизација и радници ЈКП „Паркинг сервис" и данас санирају последице поплава

21.05.2014.

поплава

Током целог дана пет дизалица ЈКП "Паркинг сервис" ангажовано је у Обреновцу на уклањању и преносу оштећених возила, која су била поплављена.

Наша механизација и запослени и данас санирају последице поплава и у приправности су да по позиву Градског штаба за ванредне ситуације делују где год је неопходно.

Кроз "Међународни терминал" у Блоку 53 на Новом Београду, који је „Паркинг сервис" уступио за складиштење хуманитарне помоћи без надокнаде за царињење и плаћања паркинга, до сада су прошла 24 возила хуманитарне помоћи и наставила пут ка најугроженијим подручјима.

Током јучерашњег дана и ноћи у наш магацин су истоварена три комбија и један шлепер хуманитарне помоћи и четири тоне робе из хладњаче, а на Терминалу се тренутно налази још пет возила са неопходним артиклима.

Како би се убрзало отпремање хуманитарне помоћи, која долази из свих земаља Европске уније, ови камиони имају приоритет при доласку на терминал и првенство при изласку. Роба се додатно не складишти, већ се одмах после процедуре пријема и провере, прослеђује у угрожена подручја.