Наредне недеље на Вождовцу

02.04.2011.

У периоду од 5. до 8. априла промотери акције "Ђаци вас моле, успорите поред школе" дружиће се са ђацима првацима 15 основних школа општине Вождовац. Обилазак вождовачких школа у уторак ће започети у школи "Ђура Даничић", у којој има 4 одељења ђака првака са укупно 105 ученика.

У четвртак, 7. априла, у основној школи "Филип Филиповић", осим представника ЈКП "Паркинг сервис" и Управе саобраћајне полиције, акцији ће присуствовати и председник општине Др Драган Вуканић, члан општинског Већа Владо Секулић и руководилац информисања Горан Козић.

У основним школама општине Вождовац има укупно 1515 ђака првака и свима ћемо покушати да што више приближимо саобраћајне прописе и појаснимо како да што безбедније пређу пут од куће до школе и натраг - нагласио је Миљан Војиновић, промотер акције.

Он је подсетио да акција одабира имена маскоти акције зебрици траје до краја ове школске године, тј. до јуна месеца, и да још није касно да пошаљете своје предлоге имена и можда освојите награду за најоригиналнији предлог.