Насилник инкасанту претио пиштољем

17.07.2014.

Возач црвеног форда је данас у 15.50 часова уз претњу пиштољем поломио рампу ЈКП „Паркинг сервис" на паркиралишту Цветкова пијаца и потом напустио паркиралиште.

Инкасант „Паркинг сервиса" је возачу на изласку са паркиралишта рекао да рампа не може да се подигне и упутио га на други излаз, после чега је насилник извукао пиштољ, уперио га ка нашем раднику и махао пиштољем из возила. При том је, револтиран што рампа не може да се подигне, вређао инкасанта и претио речима: "Побићу вас све!" Полиција је направила увиђај и ради на утврђивању идентитета починиоца.

Андрија Чупковић, в.д. директор „Паркинг сервиса", најоштрије осуђује овако насилничко понашање и каже да је ЈКП „Паркинг сервис" полицији доставио и снимак овог инцидента.

- Сигуран сам да ће Београдска полиција, која трага за нападачем реаговати по хитном поступку и верујем да ће насилник бити убрзо ухапшен. У сарадњи са полицијом и правосудним органима утицаћемо да се најстроже казни бахати возач који је оружјем претио раднику, који је само обављао свој посао. Наши радници морају на свом радном месту бити заштићени од нападача и нећемо дозволити да бахати појединци директно угрожавају безбедност запослених у јавним комуналним предузећима - рекао је Чупковић.

Иако га полиција гони по службеној дужности, против овог возача ће и ЈКП „Паркинг сервис" са своје стране одмах поднети кривичну пријаву.