Приведени нападачи на контролоре

21.07.2010.

ЈКП „Паркинг сервис'" најоштрије осуђује нападе на контролоре који су се догодили у уторак, 20. јула 2010. године, у самом центру града. Нападнути су контролори у Косовској улици, на Студентском тргу и у Ломиној улици, а правовременом интервенцијом полиције, од шесторице нападача, тројица су одмах приведена.

Против нападача на контролора који је јуче радио у преподневној смени у Косовској улици одређено је полицијско задржавање и поднета је кривична пријава за напад на службено лице (предвиђена казна затвора до 3 године). Полиција интензивно трага за починиоцима напада на контролоре који су радили на Студентском тргу и у Ломиној улици. Захваљући благовременој реакцији полиције сви повређени контролори збринути су у Ургентном центру, а актере ових напада очекује кривична пријава.

ЈКП „Паркинг сервис'' ће и убудуће штитити права својих запослених, а за сваки напад на службено лице тог Предузећа против починиоца ће покренути одговарајући поступак пред надлежним органима.

ЈКП „Паркинг сервис'' апелује на кориснике својих услуга да у случајевима неспоразума са службеним лицем овог предузећа, које је на свом радном месту и само обавља свој посао, контактирају Инфо центар, на број телефона 303-5-400, како би се све спорне ситуације решиле мирним путем и убудуће избегли овакви и слични догађаји.