Признања за маратон

06.06.2011.

Сумирајући утиске са традиционалног Београдског маратона, организатори ове угледне интернационалне спортске манифестације доделили су 26. маја 2011. године награде и посебна признања организацијама, институцијама и појединцима, који су допринели да овогодишње издање маратона буде једно од најбољих до сада.

24. Београдски маратон одржан је на улицама главног града 17. априла, а као и сваке године, битну улогу у обезбеђивању проходности трасе маратона имало је ЈКП ''Паркинг сервис''.

Тим поводом ово предузеће је добило Захвалницу за допринос организацији 24. Београдског маратона, коју је примио Драган Јахура, шеф Службе за комунални ред ''Паркинг сервиса'', изјавивши да се "већ годинама улажу велики напори од стране свих градских служби, како би београдски маратон протекао у што бољем реду".

- Београдски маратон је део свих нас и без обзира на искуство које имамо у организацији оваквих догађаја, сваки пут послу приступамо са великом дозом озбиљности и ефикасности. Ове године је10 дизалица преместило око 200 возила у веома кратком року, а власници возила су информације о измештеним возилима могли да добију у нашем Инфо центру. "

Паркинг сервис" дугује захвалност становницима Београда, који препознају важност оваквих догађаја и љубазно излазе у сусрет организаторима, као и Скупштини града и организаторима Београдског маратона, који су позитивно оценили свесрдно ангажовање ''Паркинг сервиса'' поводом једне од три највеће манифестације које се током године организују у Београду - додао је колега Јахура.

Следеће године очекује нас јубиларни 25. Београдски маратон, чијој се организацији градски челници унапред радују, а Београђани ће, верујемо, уживати у посебном програму, који би требало да краси ову манифестацију лепе традиције.