Радионица за студенте

09.04.2008.

У четвртак, 10. априла, у периоду од 12 до 14 часова, у сарадњи са Центром за развој каријере Београдског универзитета, ЈКП „Паркинг сервис“ организује креативну радионицу (wорксхоп) на тему „Решење проблема паркирања у мањим и већим градовима“.

Никола Марјановић, директор Сектора за паркиралишта, и Раденко Вуковић, директор Сектора за послове, развој и организацију паркинг контроле, са студентима ће разматрати систем зонске наплате и контроле паркирања, као и систем функционисања наплате у сектору за паркиралишта и њихову даљу перспективу. Такође ће бити речи и о политици цена и тарифа.

Радионица ће бити одржана у просторијама ЈКП „Паркинг сервиса“, у улици Милентија Поповића бр. 9 (Сава Центар), а овој интерактивној настави ће присуствовати студенти завршних година и апсолвенти Саобраћајног и Економског факултета.

Овај модел сарадње, који ЈКП „Паркинг сервис“ успоставља са студентима Београдског универзитета, студентима ће омогућити да се афирмишу и да своја теоретска знања, која су стекли на факултету, провере у пракси.