У сусрет новој сезони „Успорите поред школе"

03.09.2014.

Представници ЈКП „Паркинг сервис" Београд, в.д. директора Андрија Чупковић и технички директор Владимир Богићевић, са екипом „24 сата" поделили су 72 прслука првацима ОШ „Горња Варош" у Земуну.

Пред почетак осме сезоне, која традиционално почиње у дечијој недељи у октобру, „Паркинг сервис" је прихватио позив редакције „24 сата" да учествује у њиховој акцији на повећању безбедности око најугроженијих школа. Првацима ОШ „Горња Варош" у Земуну подељени су флуоресцентни прслуци и одржана је једна од едукативних представа о понашању учесника у саобраћају са представницима саобраћајне полиције.

И ове школске године „Паркинг сервис" ће увести новине у оквиру акције „Успорите поред школе", како би скренуо пажњу возачима на наше најмлађе суграђане, каже в.д. директора „Паркинг сервиса" Андрија Чупковић.

„У сарадњи с градом Београдом покренућемо акцију „ђачко паркинг место", односно обележавање по једног паркинг места у околини основних школа које се налазе у зонираним деловима града. Паркинг места ће исцртавати ђаци, а сав приход од паркирања на тим местима биће потрошен за куповину компјутера или других наставних средстава, која су неопходна школама, а возаче ћемо информисати да је новац који уплате на том паркинг месту намењен школи" - рекао је Чупковић.

Као друштвено одговорно предузеће, „Паркинг сервис" ће у сарадњи са саобраћајном полицијом, секретаријатом и градом Београдом наставити да води посебну бригу о безбедности најмлађих учесницика у саобраћају.