„Упознајте нас, наградићемо вас"

12.07.2012.

„Упознајте нас, наградићемо вас" је наградна игра, коју организује ЈКП „Паркинг сервис" Београд, у периоду од 12. јула до 2. септембра 2012. године, са циљем да се грађанима Београда, корисницима Фејсбука, најпопуларније друштвене мреже, омогући ближе упознавање са радом, делатностима и услугама које Предузеће пружа.

Наградно питање из домена рада Предузећа, четвртком у 10.00 часова, поставља се на „Фејсбук" страници ЈКП „Паркинг сервис" Београд. Одговор на наградно питање је садржан и свима доступан на званичном сајту ЈКП „Паркинг сервис" Београд на адреси www.паркинг-сервис.цо.рс.

Корисник, који први тачно одговори на наградно питање преко друштвене мреже „Фејсбук", осваја награду бесплатног дневног паркирања у дане викенда (од суботе у 00:00 часова до недеље у 24:00 часа) на паркиралишту Фаст парк „Ада Циганлија".

Копију правила наградне игре заинтересовани могу добити у пословницама Корисничког сервиса Предузећа, у улицама Краљице Марије бр. 7 и Милешевска бр. 51, у Београду, а за додатне информације, током трајања наградне игре, учесници нам се могу обратити путем телефона број 011/30 35 400.